За нас

Ние предлагаме застрахователни продукти ориентирани и създадени спрямо нуждите на потребителите на застрахователни услуги, а именно Нашите Клиенти.

История, Мисия и Успехи

История
СОНЕРС ГРУП ЕООД е застрахователен брокер съгласно Лиценз №273-ЗБ / 15.12.2010г. на Комисията по финансов надзор и работи на територията на Република България. Компанията е основана от екип  професионалисти с дългогодишен опит и експертиза в областта на застраховането.

Мисия
Ние  предлагаме застрахователни продукти ориентирани и създадени спрямо нуждите на потребителите на застрахователни услуги, а именно Нашите Клиенти.  Чрез бързина, честност и коректност налагаме високи стандарти в обслужвнето на  клиентите ни, и винаги се надяваме да надминем техните очаквания.

За изграждането на високият професионализъм в работата ни доприняся безупречната работа с нашите Партньори Застрахователните компании. Ние държим и спазваме бизнес етиката спрямо нашите партньори и колеги като за нас лоялността и отговорността са водещи принципи.  Признание за това са  нашите успехи през годините.

Успехи
Застрахователен Брокер Сонерс Груп работи в тясни връзки с водещите застрахователи в България и е награждаван монгократно :

  • 2012 ДЗИ Награда за „Ръст на премийният приход“
  • 2013 Виктория Награда за Реализиран премиен приход на застраховка „Злополука“
  • 2013 ДЗИ Награда за Реализиран приход ,
  • 2014 Виктория Награда за Реализиран премиен приход на застраховка „Злополука“
  • 2014 ДЗИ Награда за  Цялостен принос ,

 

СОНЕРС ГРУП ЕООД разполага с верига от офиси в цялата страна, като за улеснение на своите клиенти предлага и online застраховане. Централния офис на фирмата се намира в гр.Бургас, жк Лазур бл.65 партер / от страната на бул.Демокрация /.

Ние предлагаме на своите клиенти съдействие при настъпване на застрахователно събитие, с цел получаване на справедливо обезщетение.